Hoogwerker onderhoud en reparatie service

Hoogwerker advies en bemiddeling

Hoogwerker kopen of verkopen? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoogwerker advies bij aankoop

Wil je graag een hoogwerker aanschaffen maar weet je gewoon simpelweg niet waar je moet beginnen? Geen probleem! P.M.H. Service is al jaren actief op de markt en daarom kunnen wij je voorzien van het beste advies. Op basis van jouw wensen kunnen we een hele duidelijke selectie maken uit een aantal hoogwerkers. Daarnaast kunnen we je voorzien van alle informatie die van belang is omtrent het kopen van een hoogwerker.

Hoogwerker onderhoud P.M.H. Service
Hoogwerker onderhoud en reparatie service
Hoogwerker service door P.M.H. Service

Hoogwerker kopen: tweedehands of nieuw?

Wanneer het gaat om het adviseren over hoogwerkers voor de verkoop, kijken we bij P.M.H. Service graag met je mee. Het gaat bij ons niet alleen om nieuwe hoogwerkers. Ook voor tweedehands hoogwerkers ben je bij ons aan het juiste adres. Een tweedehands hoogwerker kan in veel situaties ook een goede oplossing zijn en daarnaast bespaar je hiermee ook nog eens een hoop geld.

In de afgelopen jaren heeft P.M.H. Service een uitgebreid netwerk opgebouwd. Dankzij dit netwerk worden wij onder andere op de hoogte gehouden wanneer er machines vrijkomen bij grote bedrijven en leasemaatschappijen. Schakel ons in wanneer jij je machinepark wil uitbreiden met meer hoogwerkers of wanneer jouw machine het begeeft. Samen gaan we op zoek naar een andere.

Hoogwerker kopen?

Neem contact met ons op!

Bemiddeling bij het verkopen van jouw hoogwerker

Bij P.M.H. Service bemiddelen we graag voor jou bij het aankopen of verkopen van jouw hoogwerker. Samen met jou kijken we bij de verkoopbemiddeling wat de staat is van de hoogwerker, wat er eventueel nog aan gedaan kan worden en bepalen we samen de prijs. P.M.H. Service gaat vervolgens op zoek naar de koper voor jouw hoogwerker. Wij zorgen voor een vlotte manier van werken en zorgen dat de machine verkocht wordt, terwijl jij alleen je akkoord hoeft te geven. Dit scheelt een hoop tijd en geld voor jou.

Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Bemiddeling bij het aankopen van jouw hoogwerker

Ook voor het aankopen van hoogwerkers en de bemiddeling hiervan ben je bij P.M.H. Service zeker aan het juiste adres. We kijken samen naar jouw wensen, zoeken de beste matches uit en overleggen vervolgens over je mogelijkheden. Wanneer jij ons een goedkeuring geeft zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk de hoogwerker op jouw wagenpark hebben staan.

Neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.