Hoogwerker storingsdienst direct hulp

Hoogwerker onderhoud & reparatie

Problemen zijn er om verholpen te worden!

Hoogwerker service door P.M.H. Service
Hoogwerker onderhoud P.M.H. Service

Specialist in hoogwerker onderhoud en reparaties

Wanneer je hoogwerker toe is aan onderhoud of reparatie, verwacht je natuurlijk dat dit op de allerbeste manier gebeurt. P.M.H. Service is dé specialist als het gaat om onderhoud en reparaties van hoogwerkers. Of het nu gaat om een reparatie naar aanleiding van een NEN-EN 280 keuringsrapport of het preventief uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, op P.M.H. Service kun je rekenen.

Onderhoud aan hoogwerkers

Het op een juiste manier onderhouden van jouw hoogwerker zorgt er uiteindelijk voor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Geen storingen die voorkomen hadden kunnen worden dankzij goed en regelmatig onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt loopt P.M.H. Service de hele machine na en zullen we vervangen wat aan vervanging toe is. Daarnaast controleren we tijdens een onderhoudsbeurt ook op de stabiliteit en veiligheid van de hoogwerker.

Hoogwerker onderhoud en reparatie service
Hoogwerker keuren P.M.H. Service

Reparaties aan hoogwerkers

Het keuren of onderhouden van hoogwerkers gaat vaak hand in hand met het uitvoeren van reparaties aan de hoogwerkers. P.M.H. Service voert namelijk altijd een technische controle uit om aanbevelingen te doen op het gebied van eventuele reparaties. Deze reparaties zijn uiteindelijk nodig om onverwachte problemen of storingen in de toekomst te voorkomen.

Mocht er zich toch een storing of probleem voordoen met jouw hoogwerker, neem dan gerust contact met ons op. Na een uitgebreid onderzoek aan de machine kijken we eerst of het nog rendabel is om deze hoogwerker te herstellen. Wellicht is het goedkoper of praktischer om een nieuwe of tweedehandse hoogwerker aan te schaffen. Ook over het aanschaffen van een nieuwe of tweedehands hoogwerker geven we je graag advies.

Onderhoud of reparatie aan jouw hoogwerker nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking