Hoogwerker service door P.M.H. Service

Hoogwerker keuren

P.M.H. Service keurt hoogwerkers van 2,5 tot 60 meter volgens de gestelde NEN-EN 280 standaard.

Hoogwerker onderhoud P.M.H. Service

Hoogwerker keuring

Wanneer het tijd is voor de jaarlijkse keuring van jouw hoogwerker, is het van groot belang om een goede partner te hebben die je hierbij kan ondersteunen. P.M.H. Service is dé specialist op het gebied van keuringen voor hoogwerkers en voert deze keuringen dan ook uit door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere Genie, JLG en Holland Lift hoogwerkers. Maar ook voor andere merken hoogwerkers kun je bij ons terecht.

Wettelijke keuring hoogwerkers

In Nederland is het verplicht om een hoogwerker jaarlijks te laten keuren. Dankzij goede keuringen en regelmatig onderhoud kunnen we er samen voor zorgen dat de machine in goede staat blijft en kunnen ongelukken voorkomen worden. P.M.H. Service is als één van de weinige bedrijven in Nederland gespecialiseerd in het keuren van hoogwerkers. Alle hoogwerkers worden bij ons gekeurd conform de NEN-EN 280 standaard. Daarnaast kijken we tijdens een keuring niet alleen naar de stabiliteit en veiligheid van de constructie, ook voeren we speciale tests uit om zeker te zijn dat de hoogwerker zich in een goede technische staat bevindt.

Hoogwerker keuren P.M.H. Service

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het keuren van uw hoogwerkers?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op

Onderhoud & Reparatie na de keuring

Na een succesvolle keuring ontvang je van ons een sticker, welke op de machine geplakt wordt. Zo kun je aantonen dat jouw hoogwerker gekeurd is conform de NEN-EN 280 regelgeving. Alle bevindingen die wij tijdens een keuring tegenkomen worden vastgelegd in een uitgebreid rapport. Dit rapport ontvang je na de keuring, eventueel in combinatie met een offerte voor onderhoud of reparatie. Aan de hand van deze informatie kun je besluiten direct over te gaan tot onderhoud of reparatie aan de hoogwerker om problemen en storingen te voorkomen.

NEN-EN 280 keuring

Elke hoogwerker keuring die door P.M.H. Service wordt uitgevoerd voldoet aan de eisen die wettelijk vastgesteld zijn. Deze wettelijke richtlijnen zijn speciaal ontwikkeld voor keuringen van hoogwerkers en zijn samengevoegd onder de noemer “NEN-EN 280”. Tijdens een NEN-EN 280 keuring kijken wij onder andere naar:

  • ontwerpberekeningen
  • stabiliteit van de constructie
  • veiligheid van de constructie

Naast deze inspectie doen we een aantal testen om de machine van A tot Z te controleren. Je kunt bij onze tests onder andere denken aan controles van staalconstructie, hekken en of de wielen van de hoogwerker goed gemonteerd zijn.

Zit de keuring van jouw hoogwerkers er aan te komen? Maak een afspraak bij dé hoogwerker expert van Nederland.

Neem direct contact met ons op